hibiscus doet t niet meer na het verplanten

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 21/05/2006 - 13:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

hibiscus doet t niet meer na het verplanten

In maart hebben we onze hibiscusinfo-icon verplant naar een iets ruimere plek waar ook wat meer zon komt. Hij bloeide altijd rijkelijk en stond op een plek waar alleen aan t einde v.d. middag zon komt. Het lijkt nu (na 2 maanden) of hij dood is, het zijn alleen nog maar kale takken en er is geen spoortje van bladknoppen.
Tegelijkertijd hebben we een Japanse esdoorn verplaatst naar dezelfde hoek, twee meter van de hibiscus af en die doet het prima! Kan het zijn dat hij door het verplanten later is (maar het is al mei) of zou hij toch dood kunnen zijn?

zo, 21/05/2006 - 14:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

Uw Hibiscusinfo-icon zou nu toch wel onderhand blad moeten krijgen. Controleer eens of het hout nog levend is; als je met je nagel een stukje bast afkrabt, moet het eronder groen zijn.

ma, 22/05/2006 - 20:21
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bedankt voor de reactie, ik heb het geprobeerd en onder de bast is het nog mooi groen. Dus maar wachten en hopen denk ik!

wo, 20/09/2006 - 17:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik lees op internet dat het verplanten van een hibiscusinfo-icon een heel riscante zaak is . Tik in op internet verplaatsen van een hibiscus . In dit artikel wordt het bovenstaande bevestigd . Je kan de hibiscus wel goed stekken

Onderwerp gesloten