m'n scimmia wordt geel

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 27/03/2003 - 16:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

m'n scimmia wordt geel

M'n scimmia (plaats: geen zon, tegen de gevel) ouder dan 25 jaar bloeit elk jaar uitbundig en groeit als kool; nu gaat hij ook weer bloeien, maar de blaadjes worden gelig en ze zijn zonder rukken van de tak te pakken.Wat is hier aan de hand? Te droog? Wortels niet goed? Mesttekort? (welke mest moet hij hebben?) Wie helpt mij?

vr, 28/03/2003 - 00:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beste,

Hostainfo-icon's hebben normaal gesproken geen last van luizen op voorwaarde dat ze buiten groeien en er genoeg luchtventilatie is.Hier in de tuin groeien een paar duizend Hosta's maar van luizen heb ik nog nooit last gehad.In de serre daarentegen durft het wel eens gebeuren dat er luizen(vooral bladluizen) op de planten zitten .Vooral Hosta's met een dunne Bladsubstantie hebben daar dan last van.Goede sterke Hosta's die omzeggens geen last hebben van luizen zijn H.Sum and Substance,H.Invincible,H.May,H.June,H.Lacy Belle,H.Bridgeville,H.Blue Jay,H.Paradigm,H.Electrum Stater,H.Glitter,H.Abiqua Recluse.

Steedr tot uw dienst hostacollectie@pandora;be

ma, 07/04/2003 - 22:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

opnieuw planten in goedepotgrond met veel tuinturf en goedwater geven mest geven met een hoog stikstofgehalte. dan moet het lukken. succes.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag