plastic plantenpotten inhoud 10 enj/of 15 liter

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 15/05/2008 - 18:40
nokkie

plastic plantenpotten inhoud 10 enj/of 15 liter

Hallo,

op internet las ik dat er tuincentra zijn die -als je er naar vraagt-tweedehands plastic plantenpotten weggeven omdat ze anders toch maar in de container gegooid worden. Omdat ik er nogal veel nodig heb, namelijk het liefst een stuk of 15 met een inhoud van 10 of 15 liter, vind ik het te duur om nieuwe te kopen.
Wie weet een adresje op fietsafstand van Eindhoven waar ze deze plantencontainers weggeven of tegen een prikje verkopen? Evt. zijn ook mayonaise-emmers welkom.

do, 15/05/2008 - 18:50
blueflower

Stuur de tuincentra in je omgeving een mailtje. Even zoeken in het telefoonboek op Google meestal hebben ze ook een site. Fiets verder eens langs een paar frietzaken.
Suc6

do, 15/05/2008 - 22:59
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hai, ik ben vandaag al naar wat tuincentra geweest maar die hadden geen grote tweedehands bloempotten. Wel kleintjes, maar die heb ik zelf genoeg. En de buit bij cafetaria viel ook tegen. En ik heb niet zoveel tijd want ik zit midden in een verbouwing. Vandaar dat ik de vraag maar even via dit forum heb gesteld.

do, 15/05/2008 - 23:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het tuincentrum zal niet veel potten weggooien omdat deze meegeleverd worden.
Hoveniersbedrijven zijn eindgebruikers, hier is de kans groter.
Overigens worden veel grote maten potten bij kwekers na gebruik weer verkocht als 2e hands potten en dus niet allemaal weggegooid.

groet Frits

vr, 16/05/2008 - 19:13
anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo Frits, bedankt voor uw reactie. Ik had gister inderdaad bij een Hovenier naar 2e-hands potten gevraagd, maar hij verkocht liever nieuwe en ik durf dan niet aan te dringen. Weet iemand een adresje waar ze wel grote potten tweedehands verkopen? Liefst op fietsafstand van Eindhoven.

vr, 16/05/2008 - 20:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zonet naar vier cafetaria's gefietst en bij de laatste was het raak. Die had genoeg lege mayoniase-emmers voor me. Schone nog wel. Dus ik helemaal blij. Mocht je nog een adresje weten voor 2ehands/gratis grote bloempotten dan ben ik daar toch nog nieuwsgierig naar. Goed weekend allemaal.

vr, 16/05/2008 - 20:57
snuffelter

Hallo,

Mijn zus zag er 2 weken op de milieustraat liggen. Misschien een idee.

gr. Pauline

vr, 16/05/2008 - 22:22
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo Pauline. Voor een sinterklaassurprise had ik 2 lege verfemmers nodig dus ik naar de milieustraat. Bleek de medewerker eigenlijk niets mee te mogen geven. Ik heb de emmers toen wel meegekregen maar het moest allemaal een beetje stiekem. Ik keek hier erg van op. Zeker omdat het milieu tegenwoordig zo'n hot item is en met recycling toch niets mis is.
Misschien is het (beleid) per gemeente anders, maar voor dit soort dingen ga ik maar niet meer naar de mileustraat in Eindhoven.
Toch heel hartelijk bedankt voor het meedenken!

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag