Pohukutawa

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 30/07/2019 - 11:06
jenneke57

Pohukutawa

Hallo, ik heb een Nieuw -Zeelandse pohukutawa of Christmastree) uit zaad opgekweekt tot een mooie grote struik. In NZ zijn dit complete bomen.  Deze struik zou prachtige rode bloemen moeten geven, maar tot nu toe, de plant is nu ruim 10 - 12 jaar oud is er nog geen een bloemetje in gekomen. Elke winter gaat hij naar binnen en in het voorjaar zet ik hem weer buiten. Ik zou het zo leuk vinden in contact te komen met iemand die deze ook heeft om ervaringen uit te wisselen Jaren geleden via dIt forum wel eens iemand gevonden maar ben e-mailadres kwijt.

di, 30/07/2019 - 12:07
GreenConnection

Probeer deze site eens: http://tinyurl.com/y3ocqsbh

di, 30/07/2019 - 12:50
jenneke57

Dank je GC ,heb inmiddels contact gelegd met de kuipplantenvereniging, in de hoop daar iemand te treffen die ervaring met deze plant heeft

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag