Toscaanse jasmijn.

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 05/10/2019 - 16:34
biencop

Toscaanse jasmijn.

5.10.19 Ik heb 2 struiken, 2 en 3 jaar oud, die vorige winter goed beschermd werden tegen vorst. Ze staan op een 3 tal meter van elkaar. De 2 jarige struik heeft deze zomer goed gebloeid. Doch de 3 jarige droeg bijna geen bloempjes. Alhoewel hij vorig jaar wel rijkelijk bloeide. Hij groeit goed en ik zie geen schade of ziekte. Enig idee hoe dit komt en hoe dit te verhelpen in de toekomst?

zo, 06/10/2019 - 12:35
GreenConnection

Als de plant goed groeide, heeft hij daar alle energie in gestoken. Waarschijnlijk geeft dat een betere bloei voor volgend jaar. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.