Avocadoboom

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 07/10/2019 - 15:53
jenneke57

Avocadoboom

Hallo,

mijn avocadoplant is in 3 jaar uitgegroeid tot een mooie boom. Hij staat in een grote pot. Mijn vraag is, bij welke temperatuur moet hij nAar binnen en welke eisen stelt hij aan de grond. Humus...., koffiedrab...., kalk, kunstmest ?  Of juist niet

vrgr. yenny

do, 10/10/2019 - 08:56
jenneke57

Graag reacties

do, 10/10/2019 - 08:56
jenneke57

Graag reacties

vr, 11/10/2019 - 09:58
GreenConnection

De plant mag nu wel naar binnen op een lichte koele plaats. Voeding zou ik niet geven tegen de winter. Hou er rekening mee, dat door de overgang naar binnen, wel wat bladverlies zal optreden.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.