wat moet ik doen?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 22/05/2003 - 12:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

wat moet ik doen?

mijn buurman heeft klimop tegen zijn schutting laten groeienwat het gevolg geeft dat die bij mij ook groeit en ik heb die klimop met wortel en al al uit mijne grond getrokken.Maar nu blijft die klimop maar schieten uit mijne grond.Mijn vraag is wat moet ik doen om die niet meer laten te schieten uit mijne grond,want het verstikt al mijn planten en mijn bomen.Het is echt een plaag.

ma, 26/05/2003 - 12:02
Anoniem (anoniem geplaatst)

praten met je buurman. Anders ruimen en plastic folie plaasten tussen jou helft en de zijne, dat kan helpen-

vr, 30/05/2003 - 15:28
Anoniem (anoniem geplaatst)

gewoon er uit blijven trekken de uitlopers en je blijf verschoond van de klimop geen andere oplossing maar wel afdoende.
en met mooi weer een leuk tijd vermaak kan je gelijk de hele tuin doen toch?

wo, 22/06/2005 - 19:05
Anoniem (anoniem geplaatst)

als u van een beetje groen houdt en toch interesse in planten hebt; wel dan zal die klimop toch niet echt een PLAAG zijn, hé !
Als het zo is dat die klimop uw planten en bomen VERSTIKT, dan hebt U uw tuin wel erg verwaarloosd. Onkruid moet U toch ook af en toe wegnemen ? Amuseer U ! Trek de plantjes klimop die in uw weg staan uit en praat met uw buur. Vele mensen zouden blij zijn met een 'groene schutting'. Als U niet moeilijk doet over een plantje klimop, zal het wel iets anders zijn, zeker ?

Onderwerp gesloten