Donkere tuin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 10/02/2020 - 23:24
parktuin

Donkere tuin

Beste tuinliefhebbers,

Na vijf jaar zoeken vonden we 25 jaar geleden een prachtig erf op Nijverdal. Op aanwijzen van wijlen mijn eega heb ik de structuur van de tuin aangelegd. Uiteraard zorgde zij voor de beplanting. De basis was toen, kindvriendelijk.

Nu enige jaren na het overlijden van mijn eega ben ik opa geworden. En dat maakt de rimboe hier achter het huis weer actueel. Het speelhuisje, zandbak en grindbak zijn nog steeds aanwezig.

De tijden veranderen. Dus de speeltuin wil ik herstellen maar dan ook met meer gedachten naar de natuur. Bloemmetjes en beessies dus. Daarnaast is mijn persoonlijke gezondheid ook niet meer als die van 25 jaar geleden.

Ik zoek iemand in mijn omgeving die mij bij kan staan in de soort(en) beplanting. Als voormalig techneut in de meubelindustrie valt mij dit onderwerp moeilijk. Bij navraag aan tuincentra stellen zij "uiteraard" hun eigen voorrad voor. Maar het moet ook nog betaalbaar blijven. De destijds geplante bomen zijn groter gegroeid, de tuin is nu vrij donker.

Wie durft de uitdaging aan?

Met groet, Johan.

di, 11/02/2020 - 10:13
GreenConnection

Een prachtig initiatief!  Maar op het forum kunnen we alleen vragen beantwoorden. Als je mensen zoekt, kun je beter bij de plaatselijke buurtapps terecht. Succes!

Onderwerp gesloten