Hallo allemaal

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 14/07/2022 - 16:38
Leon groene vingers

Hallo allemaal

Ik hou van de natuur en wandel er graag in, tegelijk hou ik me bezig met macrofotografie, dus mijn tuin heeft een dubbele werking. Ik probeer graag nieuwe dingen uit zoals ananas op water ipv in de grond. Ik heb in mijn 142m2 tuin momenteel 2 hortensia's, 2 lavendel, een overwoekerende framboos, vlinderstruik, kruisbes, tamme braam, passievrucht, 2 bosbessen struiken, een witte en n blauwe druifrank staan, verders is de tuin wild gevuld met allerlei dahlia's en sierbloemen. Alles voor de bijen en andere insecten.

Ik woon in n wijk waar mensen liever tegels hebben, dus des te meer groen en bloemen bij mij in de tuin.

Binnen heb ik grotendeels palm achtigen en n paar succulenten staan. 3 Aloe vera's. 2 ananassen op water, een anturium op water en n Lantana Camara die t nu al 4 jaar mooi doet binnenshuis, want ik heb gemerkt dat ie t buiten niet zo lang volhoudt. Achter in de tuin, langs de muur van mijn schuur is een megagrote insectenhotel van bamboe en er hangt nog n kleintje aan de muur ook.

De reden dat ik naar dit forum ben gekomen is meer omdat ik 3-4 jaar geleden een 'plant' heb gekocht en geen flauw idee heb hoe dat ie heet en hoe ik m moet verzorgen. Ik ben op diverse fora geweest en heb t bij talloze bloemenzaken nagevraagd en niemand weet t. Dus ben heel benieuwd of hier iemand t weet, anders zal ik toch uit moet deien naar het buitenland om daar te vragen.

P.s. Ik heb n heel verwilderde tuin, niet zoals velen die liever alles in hokjes hebben. Bij mij groeit alles zoals t groeit en doe ik er niet al te veel onderhoudt aan. Dit lijken de vele vogels, die mijn tuin dagelijks bezoeken, fijn te vinden. 

do, 14/07/2022 - 21:54
GreenConnection

Leon, welkom op het forum! We zien graag foto's van je wilde tuin!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag