Nieuw op het forum

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 28/09/2019 - 11:24
Marjon1982

Nieuw op het forum

Hoi allemaal

Ik ben nieuw hier op het forum. Ik ben Marjon, 37 en kom uit Brabant. Als kind door mijn moeder aangestoken met het plantenvirus en sinds 3 jaar woonachtig in een huis met redelijke tuin (in elk geval 1 waarin ik mij nog uit kan leven). Ik ben gek op bloeiende planten a la de Engelse cottagetuinen. Ik ga ieder jaar een week met mijn moeder op tuinenreis in Engeland en kom dan altijd met van alles thuis.

Dit jaar hebben mijn vriend en ik onze tuin grondig aangepakt en ik ben dus bezig met aanplanten. Leuk om te doen, maar voor iemand die moeilijk kan kiezen een hele klus.

Ik heb ook een moestuin van ongeveer 9 m2 in mijn achtertuin liggen. Ook erg leuk om in bezig te zijn en natuurlijk van te oogsten en eten.

Ik ben lid van het forum geworden om andere plantenkenners af en toe om tips te kunnen vragen, want ik doe alles zo'n beetje op mijn boerenverstand en met hulp van Google. Dus dit leek mij een mooie aanvulling.

Groet
Marjon

za, 28/09/2019 - 12:09
GreenConnection

Marjon: welkom op het forum!

Vraag maar raak!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag