Geen idee wat er in mijn tuin aan het groeien is

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 13/05/2019 - 15:08
Dani (anoniem geplaatst)

Geen idee wat er in mijn tuin aan het groeien is

Goedemiddag, ik heb een vraag, vorig jaar kwam er een takje vanzelf groeien in mijn tuin. Denk laat maar groeien, dacht eerste instantie lijkt dat blad op een prunusinfo-icon? Dit jaar is het inmiddels een cm of 45 hoog en zijn er meerdere takken ontstaan. Inmiddels denk ik niet meer dat het een prunussoort is maar wat dan wel? Zitten googelen erop maar kom er niet uit en kwam dit forum tegen. Ik verbaas mij over die rode stukken op de takken? Mijn vraag is dus, weten jullie wast dit is en is het verstandig om te laten groeien in mijn voortuintje ;-)

Onbekend
Onbekend2
ma, 13/05/2019 - 20:00
Carib

Zaailing (wilde) kers. Ik trek er ook tientallen uit. 

ma, 13/05/2019 - 21:29
Dani (anoniem geplaatst)

Carib, dank je wel voor je snelle reactie, het is toch familie van de prunusinfo-icon begrijp ik? Zomaar mijn eerste gedachte die in die rinchting zat blijkt dan toch dat het een prunusachtige was haha. Maar ga hem er dan morgen ook uit halen als ik lees hoe groot dit kan worden. :-)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.