Nieuwe tuin, onbekende planten

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 10/04/2019 - 15:11
Saskinee

Nieuwe tuin, onbekende planten

Goedemiddag,

sinds wij in december verhuisd zijn van een appartement naar een huis, hebben we er gelukkig een tuin bij gekregen! Wat eem gemis was dat op ons balkonnetje zeg, wel wat potten staan natuurlijk, maar we zijn ontzettend blij met onze tuin. Nu is het al een aangelegde tuin (waar we ontzettend blij mee zijn), maar sinds we sindskort ook een hond hebben, wil ik wel graag weten welke planten er precies allemaal in staan en of deze giftig zijn voor honden. De meesten zijn we gelukkig al uit, maar tegen een paar loop ik nog aan, ik hoop dat jullie kunnen helpen!

Plant 1
Plant 1 close-up
Plant 2
wo, 10/04/2019 - 15:12
Saskinee

Vervolg van de foto's!

Plant 2 close-up
Plant 3 (lijkt bodembedekker)
wo, 10/04/2019 - 18:47
Carib

foto 1 en 2: Laurus nobilis, keukenlaurier
foto 3 en 4: Rhododendroninfo-icon, zieltogend.
foto 5: citroenmelisse. Deze kan woekeren, net als de varens naast de Rhododendron. (mijn advies zou zijn om beide meteen te verwijderen, maar dat is persoonlijke smaak)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag