Welke plant is dit?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 11/10/2017 - 15:33
hgoosens

Welke plant is dit?

Vorig jaar namen wij een stekje mee van onze vakantiebestemming. Na de winter binnen te hebben laten wortelen, hebben we het jonge plantje na de laatste nachtvorst in een grote pot buiten gezet, met als resultaat een prachtige bloeiende plant. Maar de naam hebben we nog niet kunnen achterhalen. Wie het weet mag het zeggen.

wo, 11/10/2017 - 15:48
GreenConnection

Tradescantiainfo-icon sillamontanta

za, 14/10/2017 - 08:05
GreenConnection

@hgoosens: mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag