Wie kent deze struik?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 12/05/2021 - 08:55
tuinder

Wie kent deze struik?

Beste forumleden,

Al meer dan veertig jaar staat deze prachtige struik vlak op de erfgrens van de tuin van de buren. Is al tweemaal in opdracht van de gemeente door plantsoenmedewerkers radicaal tot stoppelhoogte afgezaagd. maar hij geeft niet op en werd mooier en mooier.

Ben erg nieuwsgierig wat dit nu voor een struik is. Lijkt wat op een kornoelje maar daar kan ik hem niet helemaal mee vergelijken.

wo, 12/05/2021 - 14:44
peterplant

Cornusinfo-icon mas, de gele kornoelje. 

do, 13/05/2021 - 08:42
tuinder

Ah, dus toch. Bedankt.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag