Natuurlijk netjes voorstellen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 11/05/2021 - 17:15
tuinder

Natuurlijk netjes voorstellen

Hallo aan alle liefhebbers van groen rondom woningen en diegene die een hekel hebben aan mensen die bijvoorbeeld helaas hun hele achtertuin laten bestraten met mortuarium grijze kleuren getinte steen beton partijen. Zo dat laatste lucht lekker op.

Gelukkig woon ik in een wijk waar destijds de groenvoorziening hoog op de agenda stond en geniet opnieuw ondanks allergie van bloeiende bomen ontzettend van onze groene omgeving waar zeer fraaie bomen de wijk versieren. De naam tuinder is gekozen omdat ik tenslotte in het Westland woon alhoewel ik niets met het tuinbedrijf te doen heb.

Hoop hier antwoorden te vinden op mijn vraag over een prachtige struik waarvan ik de naam maar niet kan vinden.

Toegevoegd een foto van ons pronkstuk aan de voorzijde van het huis ooit gekocht voor € 6,= bij Hornbach kort na hun opening.

Allemaal nog veel groenplezier toegewenst

Witte roos
di, 11/05/2021 - 17:57
GreenConnection

Welkom, Tuinder! Je mag alles vragen, maar graag wel in de desbetreffende fora! 

wo, 12/05/2021 - 08:43
tuinder

Excuses GreenConnection voor de verwarring want de vraag betreft niet de getoonde rozenstruik. Moet nog even een ander topic aanmaken op de juiste plaats.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.