Geel en wat verschrompelde cactus

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 18/02/2019 - 10:16
Dalo11

Geel en wat verschrompelde cactus

De cactus vertoont een geel uitgeslagen en wat verschrompelde poot, De cactus heeft al 2 poten verloren dus hopen dat hij niet langzaam aan het afsterven is. Wie heeft tips wat het zou kunnen zijn en wat er aan te doen is?

ma, 18/02/2019 - 13:45
GreenConnection

Het kan te maken hebben met standplaats en/of hoeveelheid water die je geeft.

vr, 22/02/2019 - 10:40
GreenConnection

@Dalo11: mee eens?

vr, 22/02/2019 - 12:18
Dalo11

We geven de plant elke drie weken een klein slootje water en verder staat hij niet in de zon. Dit zou goed moeten zijn toch?

vr, 22/02/2019 - 13:30
GreenConnection

Nee, een cactus heeft in de winter volkomen rust. dwz. geen water, maar wel zo licht mogelijk en liefst niet te warm, Water geef je uitsluitend in het groeiseizoen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.