scheuren in blad kamerplant

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 11/10/2021 - 12:29
Rosa (anoniem geplaatst)

scheuren in blad kamerplant

Hallo, 

Ik kan graag jullie hulp en advies gebruiken. De grote balderen van mijn kamerplant (naam weet ik niet meer) beginnen te krullen en te scheuren. Hoe komt dit? En wat kan ik hieraan doen? 
Ik hoor het graag van jullie, 

vriendelijek groet, Rosainfo-icon 

ma, 11/10/2021 - 13:25
GreenConnection

Dit is Strelitzia nicolai. Het scheuren van het blad is normaal. In de natuur kom je deze plant nooit tegen zonder inscheuringen. Het linker blad iheeft een mechanische beschadiging.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.