Soort plant?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 28/03/2021 - 17:04
Ten Have (anoniem geplaatst)

Soort plant?

Ik heb deze plant van mijn oma gekregen toen ze is overleden. Inmiddels lijkt het net of de plant dood gaat en ik heb geen idee wat ik moet doen. Weet iemand wat voor soort plant dit is en wat ik kan doen om de plant levend te houden? 

De plant
zo, 28/03/2021 - 17:10
GreenConnection

Dit is Euphorbiainfo-icon leuconeura. De verzorging is eenvoudig: licht/zon, weinig water. Al te lange stengels kun je terugknippen. Pas op voor het melksap: giftig.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.