Hedera gaat dood?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 10/05/2022 - 20:44
Ordie

Hedera gaat dood?

Hi, 

Mijn hederainfo-icon begint op plekken kaal te worden en bladeren vergelen en vallen af. Wie weet wat dit is? En schimmel? En wat kan ik er tegen doen? 

wo, 11/05/2022 - 09:56
peterplant

Geef je de plant wel eens wat voeding?

Klimop is heel sterk, maar als de grond niet goed is, te nat of te droog of te weinig voedingsstoffen bevattend of te zuur doordat er met bemeste tuinaarde gewerkt is, dan krijg je dit soort effecten.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag