Pannenkoekplant wil niet groeien

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 10/05/2022 - 22:19
pannenkoekplantf

Pannenkoekplant wil niet groeien

Hoi!

Dit kleine plantje komt uit een pot van een grote pannenkoekplant. Op 15 maart 2022 heb ik hem uit die pot gehaald en in een eigen potje gepland. Het plantje had toen al wortels, zie foto. Sinds toen is het plantje niet meer groter gegroeid.. Verder is de grond heel erg droog steeds. Inmiddels zijn de blaadjes ook zwart. Ik had op google gelezen dat het kan helpen om hem in een bak water te zetten, dus dat heb ik vanmiddag gedaan dus inmiddels is hij een beetje vochtig. Weet iemand wat ik kan doen? En kan het nog goedkomen?:)

10 mei 2022
10 mei 2022
15 maart 2022
di, 10/05/2022 - 22:38
GreenConnection

Het lijkt me dat het stekje nog veel te klein was om van de moederplant te worden gehaald. Als het na je watergift niet beter wordt, dan is het einde verhaal. Begin dan opnieuw met een wat 'ouder' stekje. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag