Klimop hedera lijkt dood te gaan

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 20/07/2022 - 16:45
Tuintuin (anoniem geplaatst)

Klimop hedera lijkt dood te gaan

Goedendag tuinliefhebbers, 

Ik heb een hederainfo-icon waarbij ik niet meer weet wat ik moet doen, zie foto’s. Ik krijg in de zomer nu bruin blad en vanbinnen lijkt de hedera dood. Ook zie ik veel, ik denk, spinnen broedplaatsen? Geen idee. Wellicht is de hedera niet goed gesnoeid door vorige bewoners, maar het grote gat heb ik vorig jaar al veel dood weggetrokken en ik vind het niet echt snel herstellen. Wie weet wat dit kan zijn en heeft tips? Misschien de harde slang zetten op die spinnenwebben? 

do, 21/07/2022 - 09:21
peterplant

Spinnen kunnen geen kwaad aan planten doen.

Hoe vaak en waarmee mest jij je klimop?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag