Campsis dood?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 21/05/2022 - 23:26
Wilma Cheri

Campsis dood?

Ik heb al jaren een gezonde campsisinfo-icon die rijk bloeit. In maart weer gesnoeid. Knoppen zijn gaan uitlopen maar het groeide niet door. Alle bladeren aan alle takken zijn slap geworden en inmiddels valt alles af. Ik vind het lastig om te controleren of er nog leven in zit. Iemand een idee?

zo, 22/05/2022 - 09:33
peterplant

Ziet er niet best uit. Nergens een tak ingesnoerd of zo? Je kunt niet anders dan afwachten. Zou een dodelijke schimmel in de wortels kunnen zijn.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag