Druivenboom, wat is er aan de hand?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 23/05/2022 - 20:14
For

Druivenboom, wat is er aan de hand?

Ik kan een druivenboom overnemen maar vraag mij af of dat verstandig is. Ik had meer blad verwacht voor deze tijd van het jaar. Wie weet wat hier aan de hand is?

ma, 23/05/2022 - 21:44
GreenConnection

Mogelijk door droogte loopt de plant wat later uit. Maar wat ik zie is wel levenskrachtig. Als er meer van dit soort levende uitlopers zijn, dan redt de boom het wel.

di, 24/05/2022 - 00:19
peterplant

Hou er wel rekening mee dat dit een oudere druif uit Italië is en dat je niet weet wat voor ras het is. Kans is groot dat het een meeldauwgevoelig ras is en dat de druiven in ons land meestal niet rijp worden.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag