Geel blad 2e jaars peperstruikje

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 11/05/2022 - 16:32
MJM60

Geel blad 2e jaars peperstruikje

Dit peperstruikje is van vorig haar, liet zijn oude bladeren vallen en krijgt nu nieuw blad. Echter hier en daar worden blaadjes geel en vallen af. Is dit ernstig of heeft ie meer water nodig en/of organische mest?

Peperstruikje 2 jarig
wo, 11/05/2022 - 22:41
peterplant

Ik denk dat alle bladeren van verleden jaar af gaan vallen. Mesten is zeker goed. Water afhankelijk van het weer ter plaatse.

do, 12/05/2022 - 12:00
MJM60

Dank je ik hou het in de gaten

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag