Gaten in grasveld

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 30/11/2020 - 17:40
gnvdk

Gaten in grasveld

In de periode van oktober tot eind november 2020 verschenen er in ons grasveld meerdere gaten (zie ook foto's). Ze zijn ongeveer 1-2 m van elkaar verwijderd, 4-8 cm diep, 5-10 cm doorsnee en hebben geen gang eronder. Het is duidelijk dat ze alleen voorkomen op kale plekken dan wel mosplekken in het gras.

Heeft iemand enig idee wat dit kan veroorzaken?

gat in grasveld
di, 01/12/2020 - 21:19
peterplant

Zo te zien duidelijk graveren van bijvoorbeeld een woelmuis, woelrat of een konijn. Iets in ieder geval dat op zoek is naar beestjes in de grond of wortels van planten. Durf alleen niet te zeggen welk dier dit gedaan heeft

wo, 02/12/2020 - 07:26
gnvdk

zouden het ook eekhoorns kunnen zijn? Die zie ik namelijk wel eens rondlopen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.