Witte schimmel (?) op Calathea zebrina

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 16/01/2020 - 10:54
ilsehoender

Witte schimmel (?) op Calathea zebrina

Bij ons op kantoor staat een grote Calathea Zebrina. Hij krijg regelmaitg te weinig water waardoor hij helemaal 'instort'. Dat is natuurlijk niet goed voor de plant. Ik probeer hem regelematig te verzorgen maar ik ben er ook niet altijd. Nu heeft hij witte vlekjes/schimmel of iets dergelijke gekregen. Weet iemand wat dat is en wat ik daar aan kan doen? Ik wil de plant graag weer in oude glorie herstellen. Zie de foto's van de plekjes. De plant ligt er nu weel zielig bij dus ik heb geen foto van de gehele plant bijgevoegd :-(. 

do, 16/01/2020 - 12:40
GreenConnection

Wolluis. Aanstippen met (olijf)olie kan helpen.

ma, 20/01/2020 - 09:02
GreenConnection

@ilsehoender: mee eens?
;

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.