Zorgen over tamme kastanje

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 11/01/2020 - 15:17
Zieke tamme kastanje (anoniem geplaatst)

Zorgen over tamme kastanje

Twee jaar leden verloor de tamme kastanje in onze tuin aan een kant onderaan de bast (aan een zijde). Dit jaar is het erger geworden en komen er ook sporadisch witte schimmels (vocht?). Heeft iemand een idee?

NB: Halverwege de zomer verdorren ook de bladeren aan een kant, de kroon en andere takken laten een gezonde bloei zien. De kastanjes zijn triplets en klein (dus ook niet echt bruikbaar voor consumptie). De laatste jaren laten deze symptomen een beetje na.

De boom staat helemaal vrij. Heeft iemand een idee?

Welke ziekte?
za, 25/01/2020 - 22:49
WiPe

Honingzwam.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag