zaailingen weg!!!

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 28/04/2004 - 23:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

zaailingen weg!!!

1,5 week geleden heb ik afrikaantjes voorgezaaid en die waren al 1 cm boven de grond toen ik vanochtend weer ging kijken in mijn tuinhuis voor het raampje was alle groen verdwenen ? Niets was er meer van over .
Wie kan mij vertellen wat hier is gebeurd! Heeft het zin om nog opnieuw voor te zaaien of toch maar direct in de volle grond?

do, 29/04/2004 - 00:42
Anoniem (anoniem geplaatst)

Slakken misschien?

do, 29/04/2004 - 00:51
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als het slakken zijn moet je daar in de buurt,op het bakje, op de grond in het bakje of op nog een stukkje plant slijm vinden, is er totaal geen slijm te bespeuren denk ik eerder aan een of ander muisachtig beest. Als de tempratuur binnen hoger is dan buiten en de belichting goed dan doe je nog steeds winst met binnen zaaien, er kunnen nog akelig koude nachten komen, bovendien staan je tengere plantjes dan ook meer beschermd tegen vogels en slakken

di, 18/05/2004 - 22:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

het heeft zeker nog wel zin om ze weer te zaaien! Het is nog vroeg in het jaar. En voorzaaien in een pot.
. Op mijn volkstuin gebeurde hetzelfde met oost-indische kers...maar geen slak te zien op de kale klei..misschien een haas geweest? gelukkig zijn niet alle planten verdwenen. er staan er zeker nog wel 6...van de 10....Ik denk dat pissebedden(!) viooltjes eten....ook zoiets!

Onderwerp gesloten