ziekte of beestjes

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 16/08/2019 - 11:33
daisy2

ziekte of beestjes

Dit plantje hebben we enkele jaren geleden volledig weggesnoeid door ziekte/beestjes, nu groeit het terug maar we zien hetzelfde ziektebeeld. Iemand die weet wat het is, en kan dit verholpen worden ? Mss ook de naam van de plant ? 

vr, 16/08/2019 - 11:40
GreenConnection

Dit is Euonymusinfo-icon japonicus. Ik zie wat vraat van een taxuskever. Mogelijk ook wat spint.

vr, 16/08/2019 - 12:00
daisy2

En kan dit opgelost worden, of terug plant volledig wegdoen ?

vr, 16/08/2019 - 12:26
GreenConnection

Je kunt je afvragen of de plant waard is om de aantasting met bestrijdingsmiddelen te lijf te gaan. Zo zeldzaam is deze plant niet. Wel mogelijk een voorbeeld van een plant op een verkeerde plek, waardoor hij gevoelig wordt voor aantastingen.

vr, 16/08/2019 - 12:36
daisy2

ja, hij zal terug weggesnoeid worden, maar heeft er jaren gestaan zonder probleem (gans het hout was bezet met deze plant).
Bedankt voor de info. Mvg

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag