coniferen haag wordt bruin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 11/10/2020 - 19:33
sylvia1308

coniferen haag wordt bruin

De coniferen haag wordt op sommige stukken erg bruin, ook meer bovenaan waar de takken ruim voldoende licht krijgen. Is dit de weinig voeding/ schimmel/ droogte? 

En wat is er mogelijk om dit te stoppen?

ma, 12/10/2020 - 19:53
peterplant

Het kan natuurlijk aan de droogte liggen, maar het kan ook zijn dat deze Thujainfo-icon op grond groeien waar ze van nature niet op willen groeien.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag