korsthoutskoolzwam beuk buren

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 26/05/2019 - 20:11
CdW

korsthoutskoolzwam beuk buren

Hallo,

Ik heb recent ontdekt dat in de zeer grote beuk van de buren een zwart bubbelend geheel aan de voet van de boom zit. 

Buren vinden het niet zo spannend maar ik maak me een beetje zorgen aangezien de boom redelijk dicht tegen ons en hun huis aan staat. 

Is dit inderdaad korsthoutkoolzwam?

wat te doen?

vr, 31/05/2019 - 20:03
WiPe

Dat is inderdaad korsthoutskoolzwam. Op basis van deze foto kun je niks degelijks adviseren wat betreft de boom. Je kan je buren vragen om d eboom te laten controleren door een deskundige, ETW of ETT.

Als ze dat weigeren moet je ze in gebreke stellen, zodat je bij problemen aan de verzekering kan aantonen dat jij alleszins de nodige stappen hebt ondernomen om het probleem aan te pakken als een goede huisvader.. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.