laagstam

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 11/09/2017 - 21:34
koelkast

laagstam

nog een vraag, ik heb wat laagstambomen gekocht, bij Intratuin en een andere kweker: Prunusinfo-icon Dulcis en Morusinfo-icon Nigra. Ze zouden volgens de kwekers niet hoger dan 2,50 meter worden. En dan kijk ik niet op een decimeter. Klopt dit? Maar krijgen ze wel een hele dikke stam? En wqorden ze wel heel vol en heel breed?

Dan heb ik nog wat Prunus Cerasus Morel laagstam gekocht die maar 1,25 meter worden. Krijgen ze dan wel een echte boomstam?

gr.

ma, 11/09/2017 - 21:54
peterplant

Zowel de amandel als de moerbei worden zonder ingrijpen veel hoger dan 250 cm. Door middel van snoeien is de hoogte te beperken.

Ook de Morel wordt zonder te snoeien meters hoog. Kan zijn dat je een terrasboompje hebt gekocht. Die zijn klein gesnoeid en moet je ook klein houden, anders groeit de plant je letterlijk boven het hoofd.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag