Zieke Goudenregen...

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 17/11/2020 - 11:42
Joost5000

Zieke Goudenregen...

Mijn Goudenregen is ruim 20 jaar oud en maar 3 meter hoog, heeft nooit stevig met zijn wortels in de grond gestaan.. hij is mooi van vorm en geeft kleine bloemen maar heeft nauwelijks meer blad.

Hij bestaat uit 1 stam met drie vertakkingen, de middelste vertakking is volgens mij ziek, zie foto's, takken kun je makkelijk afbreken.. Andere twee vertakkingen lijken nog gezond.. Ben bang dat hij dood gaat.. Iemand idee?? Tips ?? Om boom mogelijk te redden?? ( zieke tak afzagen?)

Zieke Goudenregen
Zieke Goudenregen
Zieke Goudenregen
wo, 18/11/2020 - 15:23
peterplant

Ik denk dat het afgelopen is met de boom. Waarschijnlijk een of andere schimmel die het hout aantast. 

do, 19/11/2020 - 17:54
WiPe

Die boom is zo goed als afgestorven omdat de wortels geen plaats gekregen hebben om te groeien. Het probleem is niet die afgestorven tak. Het probleem is dat de wortels afgestorven zijn. 

do, 19/11/2020 - 20:25
Joost5000

Dank voor uw beider reactie, zolang hij staat, staat hij.. afwachten maar wat hij verder gaat doen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.