aanleg tuin industrie gebied

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 13/10/2007 - 17:17
girly

aanleg tuin industrie gebied

we hebben een loods gekocht op een industrie terrein maar die staat al enkele maanden leeg en is nu helemaal verwilderd!
nu zouden we graag alle onkruid en netels weg krijgen om er gras op te zaaien...hoe pakken we dit best aan?
ook zouden we (verplicht) groenzone's moeten aanleggen...momenteel liggen er bermen van ongeveer een meter hoog,die zou ik graag beplanten met traaggroeiende bodembedekkers of zoiets (echt groene vingers heb ik niet)waar er niet te veel werk aan is...ik weet wel dat aan een tuin altijd werk is maar ik zou dit graag beperken wegens tijdsgebrek...
we zijn ook verplicht om een aantal(15) inlandse bomen te plaatsen...hierbij had ik aan knotwilgen gedacht ook metdat we verwarmen met hout...of zijn hier betere alternatieven voor?
hier een beeld hoe het er nu uitziet:
[URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=houthulst021af1.jpg]http://img526.imageshack.us/img526/461/houthulst021af1.th.jpg[/URL]

vr, 19/10/2007 - 22:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

De bermen geven een goede bescherming tegen inbraak en beplant met een lage cotoneasterinfo-icon heel onderhoudsvriendelijk voor de bomen kunnen knotwilgen maar alles van hetzelfde word vlug eentonig... krijg je geen subsidie voor de werken? schakel een ervaren tuinaannemer in. Succes ermee. (Ik wou dat ik zo een loods had...)

Onderwerp gesloten