hulp bij tuinontwerp

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 11/11/2019 - 19:42
smantt

hulp bij tuinontwerp

Hallo,

Nadat we ons huis helemaal zelf verbouwd hebben willen we de tuin aanpakken.

Eerst was het idee om de garage naast het huis te plaatsen en zo een soort L vormige tuin te creeren. Het afbreken en bouwen van de garage gaat veel kosten, we hebben dit geld niet 123 bij elkaar en we hebben nu een kleine. Een aantal factoren die ervoor zorgen dat we de keuze gemaakt hebben de hudige indeling van de tuin te houden, zo besparen we kosten en hebben we een mooie tuin voor de kinderen als ze nog klein zijn.

Nu hebben we een poort tussen het huis en de garage en ligt het rechterdeel 'open'.

Om het rechterdeel echt als tuin te gebruiken hebben we deze tekening gemaakt. Gras is een must voor de kids. Hier is ook het meest de zon. Om goed zicht te hebben willen we daar (het grijze vlak) een zitplek maken. Bij de zitplek moet ook ruimte zijn om de fietsen en motor makkelijk en snel van de garage naar de poort te gaan.

Ik zoek ideeen om de tuin links achter het huis en rechts bij de garage optimaal te benutten. Ik weet dat dit afhankelijk is van je wensen dus bij deze: - zitplek zon en schaduw (harmonicadoek?) - gras (speelplek kinderen) - evt speelhuisje - evt zwembad op gras in zomer? - borders met planten - containters uit zicht - fietsen/motor makkelijk naar oprit - buitenkast met bakken voor plastic afval ed

Ik zie graag tips tegemoet want dit is een heel ander ding dan een huis bouwen :)

do, 21/11/2019 - 09:23
vera123

Kun je er ook de afmetingen bij zetten?

zo, 22/12/2019 - 21:00
smantt

Hallo bij deze ook de maten

Onderwerp gesloten