Nieuw project: Tuin opknappen!

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 04/04/2018 - 13:13
bouquetdefleurs

Nieuw project: Tuin opknappen!

Dag allemaal,

De zomer komt er weer aan! Heerlijk! Maar helaas ligt bij ons de tuin er een beetje verloren bij. De afgelopen anderhalf jaar is de tuin door omstandigheden een beetje verwaarloosd, waardoor het nu vrij deprimerend uit ziet. Nu heb ik dus besloten dat dit mijn project wordt voor de lente en zomer. Alleen veel ervaring met tuinieren heb ik niet.

Mijn doel is om er een kleurrijke tuin van te maken (het liefst het hele jaar door/zo lang mogelijk). Dus ik ben op zoek naar mooie, kleurrijke bloemen die zichzelf kunnen redden (het liefst die elk jaar weer terug komen, die ik dus niet zelf hoef terug te planten). Snoeien en water geven vind ik overigens geen probleem, maar elk jaar terugplanten is me te tijdrovend. 

Brand los!

wo, 04/04/2018 - 14:51
bouquetdefleurs

Er ligt op het moment gewone aarde in de tuin met houtsnippers erover. Zonligging weet ik niet precies (?) en de bestaande beplanting is vrij dood en weinig. Er staat een bamboeplant op twee plekken, een appelboompje en een kersenboomp, veel klimop op de schuttingen en in het midden een gazon (wat een opkikker kan gebruiken). Van de week zal ik even een foto maken.

wo, 04/04/2018 - 17:48
bouquetdefleurs

Hier een aantal foto's. Ik hoop dat jullie er zo een beetje een beeld bij hebben.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.