Nieuw project: Tuin opknappen!

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 04/04/2018 - 13:13
bouquetdefleurs

Nieuw project: Tuin opknappen!

Dag allemaal,

De zomer komt er weer aan! Heerlijk! Maar helaas ligt bij ons de tuin er een beetje verloren bij. De afgelopen anderhalf jaar is de tuin door omstandigheden een beetje verwaarloosd, waardoor het nu vrij deprimerend uit ziet. Nu heb ik dus besloten dat dit mijn project wordt voor de lente en zomer. Alleen veel ervaring met tuinieren heb ik niet.

Mijn doel is om er een kleurrijke tuin van te maken (het liefst het hele jaar door/zo lang mogelijk). Dus ik ben op zoek naar mooie, kleurrijke bloemen die zichzelf kunnen redden (het liefst die elk jaar weer terug komen, die ik dus niet zelf hoef terug te planten). Snoeien en water geven vind ik overigens geen probleem, maar elk jaar terugplanten is me te tijdrovend. 

Brand los!

wo, 04/04/2018 - 14:51
bouquetdefleurs

Er ligt op het moment gewone aarde in de tuin met houtsnippers erover. Zonligging weet ik niet precies (?) en de bestaande beplanting is vrij dood en weinig. Er staat een bamboeplant op twee plekken, een appelboompje en een kersenboomp, veel klimop op de schuttingen en in het midden een gazon (wat een opkikker kan gebruiken). Van de week zal ik even een foto maken.

wo, 04/04/2018 - 17:48
bouquetdefleurs

Hier een aantal foto's. Ik hoop dat jullie er zo een beetje een beeld bij hebben.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag