Plan kleine tuin

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 28/04/2004 - 22:32
Anoniem (anoniem geplaatst)

Plan kleine tuin

Binnenkort verhuizen wij naar een appartement met een zeer kleine tuin (4 m 60 op 3 m 80). Graag zouden wij van deze tuin toch een gezellig groen zithoekje maken (met plaats voor een fiets). Het lukt me echter niet om een gezellige inrichting te verwezenlijken, daarom de vraag kent er iemand een site of boek met voorbeelden van erg kleine tuinen. Of misschien … is er wel iemand die voor zijn plezier zo eens een tuintje wil uittekenen ?

do, 29/04/2004 - 09:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

kijk eens op de site van postzegeltuin.
je kunt de link vinden op tuin.pagina.nl
even naar beneden bladeren, dan vind je onder prive tuinen: De Postzegeltuin.

er staan foto's op en een 'dagboekje' over hoe verzorgd enzo.

succes

za, 01/05/2004 - 01:59
Anoniem (anoniem geplaatst)

Leuke site, maar niet echt wat ik zoek. Net zoals op de andere sites die ik bezocht is ook deze (achter)tuin groter dan de onze. Graag zou ik eens ontwerpen bekijken van tuinen met ongeveer de afmetingen als de onze.

zo, 02/05/2004 - 22:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wat wil je op die opp.? Hoe groot moet het terras zijn, voor hoeveel personen? Wil je water in de tuin? Ook al is de opp. niet groot, er valt toch wel wat van te maken. Je moet natuurlijk geen al te groot terras maken, maar wanneer je zitplaats voor 2 pers. wilt, blijft er nog wel wat over. Neem compacte stoelen en een klein tafeltje (70x70). Beschik je over een muur waartegen je een kleine waterpartij kunt maken? Komt er ochtend- of avondzon?
Meer weten, mail gertiekokathotmail [dot] com, dan kan ik je een foto van onze binnenplaats mailen, ongeveer 4x 2.60, met waterpartij en beplanting + bij jullie breedte mogelijkheid voor zitje en fiets.

di, 18/05/2004 - 17:31
Anoniem (anoniem geplaatst)

Tuinarchitecten kunnen een plannetje tekenen, hoe klein ook. De prijs is meestal in verhouding tot de oppervlakte, dus voor een tuintje van 5 op 4 meter zal je er met 6000 frank wel van af komen, incl een gedetailleerd beplantingsplan en een kostenraming. Het zal je heel wat (dure) mislukkingen besparen. Zie het als een investering in de toekomst !

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag