geblaf van honden

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 14/02/2011 - 01:10
himalaya

geblaf van honden

Veel mensen ergeren zich aan katten, maar ik erger me aan honden. Iedere avond lig ik wakker van blaffende honden in mijn buurt. Ik snap niet dat de naaste buren niet klagen over dat geblaf. Ik slaap met oordopjes in maar die vallen er af en toe uit. Dan lig ik weer wakker. Dit is erger dan kattenstront. Daar heb je geen last van tot je er in graait, en het maakt geen herrie.

ma, 14/02/2011 - 09:08
kikkertje

Hoi himalaya,

Probeer eens je oordopjes in twee te snijden, doe ik altijd en werkt prima zo;0)zit dan diep genoeg en dan is het muisstil ;0).... de fabrikant hou daar geen rekening mee dat een mens maar klein oorgaatjes heeft en z'n lange dop er niet heel in kan.
groetjes,
kikkertje

do, 17/02/2011 - 23:40
himalaya

Hoi Kikkertje,

Mijn oordopjes zijn anders.
Best wel geweldig.
Het zijn een soort was bolletjes die zachter worden door je lichaamstemperatuur. Ik heb alleen af en toe geen geduld om te wachten tot ze zacht genoeg zijn. Als ze te hard zijn blijven ze niet goed zitten.
Maar als ze goed zijn voel je niet dat je ze in hebt. Na een minuut of 5 worden ze zo zacht dat je ze niet meer voelt als ze eenmaal op de goede plaats zijn ingebracht.
Die kan ik niet door midden snijden, dan zijn ze te klein.
Ze sluiten namelijk niet alleen je gehoorgang af, maar ook je oorschelp.
Kleine gehoorgang is veel dop op de oorschelp, grote gehoorgang is weinig dop op de oorschelp. Ze zijn kneedbaar, dus altijd aan te passen aan ieder oor.

Oordopjes zijn volgens mij de oplossing voor veel sociale problemen.
Had iedereen dat maar door!
Dan zouden de buren ruzies gestaag minder worden.
(is er een forum waar we dit kunnen opperen? ha, ha,)

groetjes Himalaya

do, 17/02/2011 - 23:22
birdwatcher

wel vreemde vergelijking een aso met een hond of een aso met een kat .
is en blijft gewoon een aso
je moet je niet aan die dieren ergeren maar aan hun baasjes

do, 17/02/2011 - 23:47
himalaya

birdwatcher,
Zit je op het verkeerde forum?
We hebben het over oordopjes!

Volgens mij is het woord aso hier nog niet gevallen.
Misschien bij Katten?

groetjes Himalaya

vr, 18/02/2011 - 08:15
kikkertje

hoi himalya,

Mijn oordopjes zijn een soort zachte mousse die je gemakkelijk kan doorsnijden...die moet je even rollen tussen je vingers zodat hij goed in het oor past....eens in het oor zwelt hij weer op totdat het oorgaatje gevuld is....zo zit het goed diep in het oor....en pure stilte.
Deze van jou heb ik vroeger al gebruikt....kan ze niet verdragen....te hard voor men oortjes....
ben met je eens...oordopjes zou door velen moeten gebruikt worden....
;0) eigelijk grappig....over oordopjes spreken op een dieren forum.... maar ja, we stammmen van de aap af....dus zijn wij ook ....dieren....
groetjes kikkertje

vr, 18/02/2011 - 08:20
kikkertje

Hoi Birdwatcher,

Wat bedoel je met aso ?
Aan beestjes erger ik me niet....heb er zelf,
wel aan baasjes....
een baasje moet de moeite doen om zijn beesje op te voeden...meestal word een beesje als een stuk speelgoed beschouwd en aan zijn lot overgelaten.... en dat is inderdaad heel jammer
groetjes,
kikkertje

vr, 18/02/2011 - 11:10
birdwatcher

himalaya :
14-02-2011 Veel mensen ergeren zich aan katten, maar ik erger me aan honden

zo begin je zelf dit topic hahaha

za, 19/02/2011 - 17:47
Xada

Heel veel mensen ergeren zich aan het blaffen van honden. Overdag of 's nachts maakt niets uit. Ik heb me jaren geergerd aan de mensen, zelfs de politie is bij me geweest omdat ze moeten reageren op een oproep. Ze hebben het een tijd in de gaten gehouden en vonden dat mijn honden niet luidruchtig waren, dus we dronken gezamenlijk een kop thee/koffie en zeiden tot ziens op de volgende klacht. Ik woonde buitenuit in de landerijen en ook mijn buren hadden geen last, alleen mensen die verderop woonden. 's Nachts zitten mijn honden trouwens binnen.
Gelukkig woon ik nu weer buitenuit en toen ik hier met buren sprak en de honden commendeerde stil te zijn, kreeg ik op mijn donder omdat honden ook mogen praten. De honden blaffen nu nog minder omdat er rust is. Ik wil nooit weer naar Nederland, want om daar te wonen met honden is afschuwelijk.
Trouwens hou ik er ook niet van in de kattenstront te graaien en hondenstront moeten we opruimen, wat ik een goed ding vind.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag