Geo-engineering

42 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 27/12/2010 - 18:51
kraikkonen

Geo-engineering

Hallo allemaal,

Graag wil ik de aandacht van iedereen omtrent onderstaande.
Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking is bekend met chemtrails. Wanneer u niet bij deze groep hoort, heeft u nu geen idee waar dit in godsnaam over gaat. chemtrails (ook wel geo-engineering) is het opzettelijk in de atmosfeer brengen van miljoenen tonnen aan aluminium, barium en strontium d.m.v. sproeien met vliegtuigen. Het zal u niet verbazen dat dit alle 3 zeer schadelijke stoffen zijn waarbij aluminium als fijn metaal het meest in het hoog springt. Nu wil het feit, dat men zogenaamd nog in een discussiefase zit om het al dan niet toe te passen van deze methode om zogenaamd de aarde af te koelen. (het reflecteren van het zonlicht op de in de atmosfeer gebrachte deeltjes).

Onderzoek wijst echter keer op keer uit, dat dergelijke praktijken al enkele jaren aan de gang zijn. Getuige ook de wazige melkachtige wolken als gevolg van de uitstort van vliegtuigen. Overigens niet te verwarren met gewone condenstrails (die binnen enkele minuten verdwijnen).

Overheden dienen actie te ondernemen wanneer er meer dan 1000 deeltjes aluminium per miljoen luchtdeeltjes aanwezig zijn. Niet alleen in Amerika, maar in alle NAVO landen en dus ook Nederland, worden waardes gemeten van meer dan 50.000 dpm. Angstig is om te zien, dat de procentuele toename van de atmosferische hoeveelheid aluminium, een synchrone lijn laat zien met een explosieve stijging van kanker en alzheimer. Voor alle duidelijkheid, dit vergif heeft een direct effect op al het levende op aarde, zowel aquatisch, als op aarde, flora en fauna en mens.

Vergeet hierbij niet, dat het grootste bedrijf ter wereld (monsanto) genetisch gemanipuleerde zaden maakt die ressistent zijn voor het in de atmosfeer aanwezige aluminium en barium. Waar gaat dit straks heen, als geen boer meer op zijn eigen land kan verbouwen en de hele wereld afhankelijk is van de gm zaden van monsanto? Dan is het gedaan met de vrijheid. En natuurlijk zullen er ook nu weer dogmatische mensen zijn die het in 1 keer om zeep helpen door het af te doen als samenzweringstheorie. Nee dus.

Ik verwijs jullie naar onderstaande link waarbij een berg aan bewijs wordt geleverd, niet louter door de journalisten zelf, maar voormalig burgemeesters, huis van afgevaardigden, biologen en politici. Kijk en oordeel pas dan en alleen dan. Houdt dit dan ook niet voor jezelf maar verspreidt het. Want dit gaat niet alleen jou aan, maar jou kinderen, kleinkinderen en je tuin. Het klinks als science-fiction, maar we staan aan de vooravond van een omkeer in de geschiedenis.

https://tinyurl.com/y5f26alm

Groet,

Geo-engineering
ma, 27/12/2010 - 20:03
ylona

Wow! We are doomed!

di, 28/12/2010 - 01:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik kijk niet, maar steek mijn kop in het zand, om de zoveel tijd komt er zo'n verhaal bovendrijven, sorry.

di, 28/12/2010 - 10:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het verbaast mij dat er niet onder staat: Prettige jaarwisseling.
Als je naar zulk soort berichten, waar je als niet-wetenschapper toch niets van begrijpt, je oren laat hangen, dan kan je alleen maar ongerust en angstig worden. Niet doen dus. Denk aan je eigen zaakjes. Aan de komende lente, zaadjes, potjes, plantjes. Denken aan iets waar je zelf wat aan kan doen en wat leuk is en waar je voldoening van hebt.

Ik wens een ieder een gelukkig en gezond Nieuwjaar.

Frans.

di, 28/12/2010 - 11:38
kraikkonen

Toch vindt ik het onbegrijpelijk jammer dat zoveel mensen, ondanks de inhoud en de ernst van het bericht toch zoiets hebben van ach, we zien het wel. En: Je moet ook niet alles willen weten.

Het is toch een schande van onbekende proporties dat dit willens en wetens wordt toegepast door regeringen zonder dat daarbij ook maar enige vorm van democratie aan te pas komt? Niemand kan protesteren, je bent aan je lot over geleverd. Je ademt lucht in die zwaar wordt vergiftigd. En natuurlijk merk je dat nu nog niet, maar wanneer je het merkt ben je te laat.

En voor wie de link wel heeft gezien, cocos nucifera op hawaii waarvan de barst compleet broos wordt en afbrokkelt, yellowstone park in Amerika met een toename van aluminium van 55000%. Allemaal als gevolg van de verhoogde ph waarde door het neervallende aluminium.

Zeggen dat je van dergelijk berichten niks begrijpt als je geen wetenschapper bent, dekt wat mij betreft de lading ook niet. Ook ik ben maar een simpele burger. Everything it takes, is 90 minuten van uw tijd om de documentaire te bekijken..

Geo-engineering
di, 28/12/2010 - 12:07
ylona

Lieve Kraikkonen
Je hebt natuurlijk groot gelijk dat je je opwindt over dit soort narigheid. Echter: al heel vroeg in mijn leven werd ik bang gemaakt voor hel en verdoemenis (school), wat later dat het leven op aarde nog hooguit een jaartje of 10 had (ik was 15, nu 64), Al Gore met zijn docu wat allang oud nieuws was en niet gerelativeerd aan ALLE wetenschappelijke feiten. En er zijn talloze voorbeelden op te noemen. Kortom, om een lang verhaal.... etc. de mensheid is slecht bezig: maar niet ALLEMAAL. Er gebeuren ook goede dingen en je komt gelukkig ook goede mensen tegen. Alvast een gelukkig 2011 (en dat verhaal over 2012 is nonsens)

di, 28/12/2010 - 12:10
kraikkonen

Ik baseer mijn verhaal alleen op wetenschappelijk bewezen feiten. D.w.z. onderzoeken van bodems e.d. Ik laat mij dan ook niet bang nog iets wijs maken door zogenaamde samenzweringstheorieën. Er is een verschil tussen bangmakerij en feiten die as we speak plaats vinden.

di, 28/12/2010 - 12:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dit typisch amerikaanse docu-drama bewijst maar weer eens, na Al Gore en Global Warming, hoe goed deze engineers hun best doen om voor de komende jaren hun budget vanuit hun fraaie instituten veilig te stellen.
Er zal ongetwijfeld een kern van waarheid inzitten, maar dit riekt wel erg naar bangmakerij.

di, 28/12/2010 - 12:33
kraikkonen

Als je goed op let, het gaat hier niet om engineers. De mensen die deze docu hebben opgesteld zijn activisten met een biologische en soms politieke achtergrond die er totaal geen financiële baat bij hebben, maar die zich recht vanuit hun hart zorgen maken over deze destructieve ontwikkeling. Je moet het kaft van het koren scheiden en Al Gore maakt inderdaad deel uit van het grotere verhaal wat er achter zit. Dat is nou juist het probleem. Pure cognitieve dissonantie, mensen kijken niet graag verder dan hun neus lang is..

di, 28/12/2010 - 13:12
RdB

Dank je voor dit bericht, zelden zo gelachen.

Ruud

(ik geloof dit niet (dus ben ik een dogmaticus? contradictio in terminus!)

Voor wat serieuzere info dan hierboven gedebiteerd: https://tinyurl.com/y2zxdu3f

maar ja, da's natuurlijk ook weer van die dogmatici.....

di, 28/12/2010 - 14:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hikkend van de lach, kijk ik langs mijn lange neus............poor old Winsum!

di, 28/12/2010 - 15:59
kraikkonen

En wéér iemand die liever een irrelevante reactie plaatst dan 90 minuten van zijn tijd opoffert voor een serieuze documentaire.

di, 28/12/2010 - 16:28
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik reageer niet op iets wat ik niet gezien heb!
Ik reageer omdat ik het niet serieus neem.

di, 28/12/2010 - 16:38
D_SDennis

Zie hier de macht van taal, geschrift en beeld! Je neemt teksten en beeldmateriaal zo maar aan voor waar! Zolang je het niet zelf hebt gemaakt weet je niet wat er mee is gebeurd, hoe het is verdraaid en wat achterwege is gelaten. Wetenschappelijke feiten? Wie dan? En hoe zeker ben je ervan dat het de juiste feiten zijn? Propaganda! Laat je niet bang maken! Ook al kun je je niet voorstellen dat iemand er belang bij heeft jou de onwaarheid te vertellen. Ook ik schaam me vaak voor het feit dat ik een mens ben, op momenten dat ik zie waartoe mensen in staat zijn. Maar gelukkig, zoals al eerder gezegd, zijn niet alle mensen slecht.

di, 28/12/2010 - 16:39
kraikkonen

Dat is oordelen over eten wat je niet hebt geproefd.
Dat is oordelen over een auto waar je nooit in hebt gereden.

Maar voor hen die zich niet geroepen voelen de info serieus tot zich te nemen, doe het dan vooral niet. Maar laat dan echter ook de quasi-bagatelliserende reacties achterwege.

di, 28/12/2010 - 16:45
kraikkonen

@ Dennis

Heb je de docu gezien? Daarin wordt nota bene door de politiek zelf toegegeven dat er gebruikt wordt gemaakt van deze methoden. Het is dus helemaal niet aan de orde OF het gebeurt, maar waarom. Sterker nog, in de docu is steeds een e

di, 28/12/2010 - 19:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als dit al waar zou zijn,wat moeten wij hier op deze site er dan mee?

di, 28/12/2010 - 19:23
kraikkonen

Doe er je voordeel mee en laat het anders links liggen.
Maar volgens mij is de naam van dit specifieke subforum nog steeds: Melding bijzonderheden.

di, 28/12/2010 - 19:44
ylona

Dat is zo. Ik heb de docu bekeken maar vond het wat chaotisch allemaal. Edoch, we houden het in de gaten.

wo, 29/12/2010 - 00:03
rubo

Ik begrijp Kraikkonen wel maar als ik ook maar enigszins het idee had er wat tegen te kunnen doen dan had ik die site allang bezocht.
Net als ik de kindsoldaten, armoede en aids in Afrika zou hebben aangepakt. Sloppenwijken in India en Zuid Amerika. Indonesië en Thailand. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bankbobo's die bonussen opstrijken vanwege hun wangedrag. Griekenland die willens en wetens de EU belazerd heeft door een dubbele boekhouding te voeren.
Ik heb me voor genomen mij er wat minder aan te gaan ergeren omdat ik besef er niets aan te kunnen doen. Helaas.

wo, 29/12/2010 - 00:51
RdB

Welnee Kraikonen, ik ken die kolder al veel langer. Doe nou niet of dat deze idioterie nieuw is. Mensen zoals ik die die flauwekul niet gelovem bij voorbaat wegzetten als dogmatici is ronduit een Wilders streek waar ik echt niet intrap. Gelukkig ben ik chemicus en kan ik in dit soort documentaires feit van fictie en flauwekul onderscheiden. Verder wens ik je er veel plezier mee want ik ben niet van plan mijn tijd te gebruiken voor het weerleggen van dit soort kinderachtige complottheorietjes. Deze zijn namelijk zo simplistisch dat ik er geen intellectuele bevrediging in kan vinden.

Ruud

ps. je onthuld geen waarheid hoor, je laat je gewoon misbruiken door een paar sukkels die zich kapot lachen met het verzinnen, verdraaien en verspreiden van dit soort ongein. Niveau puberale computer virus makers zullen we maar zeggen.

pps: leer zelf eens denken!

wo, 29/12/2010 - 11:15
kraikkonen

@ Ruud

Wat een ongelooflijk arrogante reactie. Nogmaals, in de documentaire wordt nota bene door de politiek toegegeven dat men gebruikt maakt van deze methodes. De vraag OF het gebeurt is helemaal niet aan de orde, er wordt zelfs al maanden

wo, 29/12/2010 - 13:46
ylona

Het wordt geloof ik tijd dat we weer eens kunnen gaan tuinieren........

wo, 29/12/2010 - 15:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

.....getver... hou nou maar eens op, allemaal.

do, 30/12/2010 - 09:02
alloo

Ja,wij worden allemaal een beetje lastig met dit (winter)weer.

groetjes Fons

do, 30/12/2010 - 09:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

Lastig is netjes uitgedrukt. We leven tegenwoordig op grote voet vanwege de lange tenen. Over het wereldgebeuren als bijzonderheid moet je niet schrijven want dan is het getver.... ophouden iedereen!
Wordt de werkelijkheid onverdraaglijk?
Korte lontjes. Slecht vuurwerk. Nee, dan de oliebollen, die zijn weer ouderwets heerlijk.
Veel plezier gewenst.
Frans.

do, 30/12/2010 - 11:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

En je antwoord van 28-12 dan?

do, 30/12/2010 - 16:57
Anoniem (anoniem geplaatst)

Prik, na mijn reactie vam 28-12 hield het niet op en zijn er nog veel meer reacties gekomen zodat ik op 29-12 reageerde met dat er voor de veronderstelde toename van kanker en alzheimer geen bewijzen zijn. Ook schreef ik dat er veel meer dingen gebeuren waarover wij ons druk zouden kunnen maken maar dat dit geen zin heeft.
Ik schrok van jouw paniekreactie en heb mijn posting verwijderd en achteraf pikt dat een beetje want ik ben toch van mening dat wat ik schreef dat dit gewoon geschreven moet kunnen worden.

Frans.

do, 30/12/2010 - 17:02
Anoniem (anoniem geplaatst)

Oke, leg mijn antwoord maar naast je neer. Fijne jaarwisseling en geniet van de oliebollen!

do, 30/12/2010 - 17:38
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dank je.

Geo-engineering
wo, 05/01/2011 - 19:33
do, 06/01/2011 - 12:09
RdB

Wat een zeldzaam staaltje drogredeneringen op een rijtje! Als je b.v. wat had willen weten over de giftigheid van CO2 (da's dus wel degelijk giftig zoals Paracelsus je al in de 16e eeuw had kunnen vertellen: alles is giftig, alleen de dosis bepaald of iets niet-giftig is ) had je efkes de Wikipedia er op na kunnen lezen. Maar ja, daar wordt je moe van he, dan moet je zelf denken....dan liever dit soort kolder op een forum plempen en hopen dat een ander je wakker schudt.

Ruud

ps. ga nu zelf maar eens nazoeken hoeveel zoogdieren er op aarde waren tijdens de 20x hogere CO2 periode. Dan gaat je misschien ook nog eens een lichtje branden hoe drogredeneringen werken.

vr, 07/01/2011 - 21:23
Anoniem (anoniem geplaatst)

Kraikkonen, U hebt met uw onderwerp hier op het forum niet veel bijval gevonden, ook van mijn kant niet.
De laatste weken verschijnen er echter bijna dagelijks berichtjes over het zomaar dood uit de lucht vallen van zwermen van soms duizenden vogels en onderzoekers nemen er enkele mee voor onderzoek. Vandaag in Italië, maar al eerder in de Verenigde Staten en ook in Zweden.
In de Amerikaanse staat Maryland spreekt men over circa twee miljoen dode vissen en in de rivier de Arkansas zijn tienduizenden dode zoetwaterbaarzen gevonden.
Dit is zo nog niet eerder meegemaakt en men zoekt een verklaring.
Persoonlijk ben ik daar als natuur- en dierenliefhebber mee begaan, maar ook ben ik mij bewust dat er door mensen vreemde dingen gedaan kunnen worden.
Nu mijn vraag: Heeft u met uw artikel hier, daaraan gedacht en heeft u ons willen waarschuwen voor zoiets?

Frans.

za, 08/01/2011 - 00:07
rubo

Kraikkonen,
Frans zegt: Nu mijn vraag: Heeft u met uw artikel hier, daaraan gedacht en heeft u ons willen waarschuwen voor zoiets?

En nu mijn vraag cq aanvulling:
Stel dat dit alles wel waar is (waaraan nogal wordt getwijfeld).
Waar halen wij als tuinierders de mogelijkheid vandaan er iets tegen te doen ?
Hierover heb ik binnen deze discussie al eerder gereageerd.

za, 08/01/2011 - 20:46
kraikkonen

Ik heb al vaker gezegd, en ik blijf zeggen: De vraag of dit waar is, is helemaal niet aan de orde. Voor wie de documentaire heeft gezien, heeft ook gezien dat er gewoon over wordt gedebateerd in de Amerikaanse politiek over de toepassing. Voor mij persoonljk ongebrijpelijk dat er dan nóg mensen zijn die het niet geloven, maar dat staat een ieder natuurlijk vrij. Wat tegen geo-engineering te doen is? Ik heb geen idee. Wel weet ik dat niks doen sowieso niks helpt en dus probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken. Of er een direct verband bestaat met de dode vissen en vogels weet ik niet, maar miljoenen tonnen aan fijn aluminium in de atmosfeer is geen goede zaak.

We leven nou eenmaal in een wereld waarin miljoenen liters olie, met nog ergere gifstoffen zoals corexit naar de bodem wordt gebracht zodat er voor de media niks meer te corresponderen is. Heeft u nog wat van de olieramp van bp gehoord? Nee, maar de olie is heus niet weg! Damage control noemen ze dat. Maar ten koste van wat?

zo, 09/01/2011 - 21:11
kraikkonen

Ik heb nog wat drogredeneringen . Let wel, alleen voor de geinteresseerden.

https://tinyurl.com/yyk4rlmz

ma, 10/01/2011 - 20:15
kraikkonen

En als afsluiter, hierbij het officiele bewijs van Geo-engineering. De VN heeft eindelijk toegegeven overwegen te stoppen met dit experiment.

https://tinyurl.com/csv3fxy

di, 11/01/2011 - 11:59
ylona

Nou, gelukkig maar dan. Nu de rest nog.

di, 11/01/2011 - 12:31
RdB

Heb je het al weer verkeerd gelezen want dat staat er weer eens niet....dus nu maar eens harde maatregelen:

Als je deze zomer in de tuin zit en steeds weer die condensatie sporen van vliegtuigen ziet die langdurig blijven hangen, laten we zeggen meer dan 10 minuten (volgens jouw dus chemtrails waarmee, opnieuw volgens jouw, de VN mee stopt) moet je 10x als strafwerk opschrijven: ik laat mij niet steeds allerlei onzin die ik op internet vind op de mouw spelden!

Ruud

Mocht je nu echt wilt weten waar je het over hebt begin dan eens hier:

https://tinyurl.com/y4aadkbd

di, 11/01/2011 - 18:46
kraikkonen

U.N. urged to freeze climate geo-engineering projects

verenigde naties sturen aan op een bevriezing van klimaat geo-engineering projecten

Staat met koeienletters aan het hoofd van het artikel en het betreft overigens een officieel Reuters persbericht. Als ik de rest ook moet vertalen kan dat geregeld worden, dat doe ik liever dan strafregels schrijven. Als we het over irrelevante berichtgeving hebben, wat moet die powerpoint presentatie bewijzen?

wo, 12/01/2011 - 09:37
RdB

De kop van dat bericht dekt niet met de inhoud. Typisch een telegraaf stijl kop: sensationeel gemekker meer geen inhoud. Overigens komen je chemtrails in het hele stuk niet voor. Verder gaat het slechts over dat de UN de VOORGESTELDE (dus niet uitgevoerde!) projecten van landen (dus niet door de UN, daar hebben ze de middelen niet voor) vooraf al zou moeten verbieden.

De presentatie: je zou eens wat basiskennis over klimaat en klimaatomstandigheden in het verleden kunnen opdoen.

Ruud

wo, 12/01/2011 - 22:59
kraikkonen

Op de VN-conferentie te Nagoya is door de 193 lidstaten beslist om te stoppen met allerlei projecten en experimenten van ‘geo-engineering’, dwz het kunstmatig en opzettelijk beïnvloeden van het klimaat.

Verklaring: men begrijpt nu (plots …) de potentiële risico’s ervan.

Het fenomeen ‘chemtrails’ wordt hierbij expliciet vernoemd.

Voor ons als Belfort-group en voor mij persoonlijk is dit heel verheugend nieuws: het afgelopen jaar werden we door vrijwel iedereen (regering, administraties, pers, wetenschappers, het gerecht, politie) geridiculiseerd als we wezen op de verdachte aanwezigheid van kunstmatige vliegtuigstrepen en het gevaar voor het leven op deze planeet. Ook het wetenschappelijk rapport Case Orange, dat we op ons internationaal symposium van 29 mei voorstelden, werd zonder veel commentaar terzijde geschoven.

Nu is het op het hoogste niveau, officieel en wereldwijd toegegeven: men is op allerlei manieren al jaren bezig ons klimaat te manipuleren. Ook het bestaan van HAARP en de nefaste rol van dit enorm electromagnetisch wapen wordt nu toegegeven.

Aldus Peter Vereecke, een oud burgemeester uit België.
Nogmaals Ruud, en met alle respect, maar had je mijn allereerste link even helemaal bekeken (incl. 2de deel), had je kunnen zien dat er over het gebruik van het in de atmosfeer brengen van aluminium al lang niet meer geheimzinnig over wordt gedaan. Het is zelfs stof tot debateren in de Amerikaanse politiek zoals ook gewoon te zien is. Dergelijke verhalen zijn dan ook niet hard to imagine . Dan heb ik het temeer over het BP schandaal, waarmee de olie, met het nog veel giftigere corexit naar de bodem is gebracht, dan heb ik het over agent orange (gebruikt in de vietnam oorlog), dan heb ik het over zoveel narigheid die het daglicht niet kan verdragen en eens temeer in de doofpot wordt gestopt.

Je hebt gelijk, ook ik ben niet perfect en zal nog veel moeten leren. Vast ook over het klimaat en de geschiedenis van haar. Maar als ik me niet heel ernstig vergis ben ik toch redelijk op de hoogte. Ga jij dan tegelijk op zoek naar hoe men de mainstream media beheerst. Zij beheren de publieke opinie. (ad captandum vulgus).

Case closed en wat mij betreft op naar schone, heldere, blauwe luchten.

Onderwerp gesloten