Pomp steeds verstopt

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 09/09/2019 - 14:23
Birgitte (anoniem geplaatst)

Pomp steeds verstopt

Goedemiddag allemaal. 

Wij hebben een vijver met een hoop lelies, vissen en kikkers, pas geleden hebben wij er, door een bedrijf ,een pompje in laten zetten zodat er wat meer leven in zou komen te zitten, wil eigenlijk alleen maar dat het wateroppervlak iets beweegt.

Helaas zit het filter van de pomp iedere week verstopt, vol met modder en kleine plantjes dus moet wekelijks de vijver in.

Heb hem al op een verhoging gezet, een panty om het filter gedaan, de pomp in een emmer geplaatst onder grind zodat ie minder snel verstopt zou raken...allemaal kansloos.

Heeft iemand een idee hoe ik lol kan hebben van mijn pomp? Het is een SICCE Syncra pond2.5 2400 l/h

Een foto van de vijver ter indicatie.

Hartelijk dank allen!

Groet,

Birgitte

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag