Vissen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 29/05/2020 - 10:40
John (anoniem geplaatst)

Vissen

Goedendag,

Wat ik nou meemaakte: laat in de middag lagen alle vissen met hun kop in dezelfde richting. Aan de stroomrichting van de pomp is niet veranderd.

Zie foto

Iemand idee waarom dit is? IK heb het nog nooit gezien...

Grt. John

za, 30/05/2020 - 16:06
René.W

Beste John,

De reden waarom dit gebeurd weet ik niet. Zelf heb ik al 36 jaar vijvers, en hier is het nog niet voorgekomen. Wel zie ik het regelmatig terugkeren bij de vijvers van mijn moeder / broer en kennissen. De vissen bij mijn moeder liggen echt tegenelkaar aan, en de zelfde kant op. Ik zeg weleens, het lijkt alsof ze aan het opladen zijn. Máár de echte reden, een raadsel. 

Groet René,

za, 30/05/2020 - 17:59
John67

Dank je voor het bericht. Ik hoop op meer input; ben wel nieuwsgierig. Kan me niet voorstellen dat het toeval is geweest.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag