Wurmpjes in filter én vijver

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 24/07/2020 - 19:49
Whoop (anoniem geplaatst)

Wurmpjes in filter én vijver

In onze leeggehaalde en opnieuw aangelegde vijver krioelt het in het filter en ook in de vijver van de kleine,ongeveer 1 cm , wurmpjes. 

  1. Ze zitten op bladeren en eten ze kaal. Graag willen we weten wat het zijn en of we er wat aan kunnen doen. Er zitten 17 goudwindes in maar of die ze ook opeten?  Komt het omdat er in het filter bacteriën zijn gedaan voor opnieuw opstarten? Hoop dat iemand een idee heeft en lees het graag!
Wurmpjes
vr, 28/08/2020 - 21:59
Puzzel

In een vijver met of zonder filter, wemelt het van onderwaterdieren waaronder larven van muggen, libellen en vele worpjes van andere soorten. Op de foto is het wormpje niet echt goed te zien, maar ga er maar vanuit dat het geen kwaad kan.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.