Bedankt!

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 30/06/2004 - 09:56
Alain1

Bedankt!

Sinds een 10-15 tal jaar ben ik bezig met verzamelen van cactussen. Ondertusssen heb ik een bescheiden verzamelingetje opgebouwd. Ik zaaide, plantte, nam stekken, bestoof, ... en alles lukte zonder enig lectuur en of hulp. Sinds de laatste 2 jaar ben ik nu op zoek gegaan naar de namen van mijn cactussen(mij een beetje gaan verdiepen). Het was een lange zoektocht en dan was ik nog niet zeker van de correcte naam(een zoektocht zonder resultaat). Wel, dank zij jullie kreeg ik bevredigende antwoorden en prijkt er nu een naam aan de meeste cactussen. Daarvoor wil ik jullie eens bedanken anders had ik het nooit geweten of steeds verkeerd gehokt.(Pieter/parodias/albleroy/sonja/Jerko/Tom/Nyssen/...)

Durf de cactussen bijna niet meer op de site zetten(Hoor jullie al zeggen, hij is daar terug met zijn rommel ...!)

Heb er nog veel zonder naam... ;-)

Bedant, Alain1

wo, 30/06/2004 - 14:17
Anoniem (anoniem geplaatst)

.. post maar al uw onbekenden .. gevorderde liefhebbers "stoefen" maar wat graag met hun kennis .. LOL ! (grapje)
serieus .. C&S liefhebbers zijn algemeen nogal van de behulpzame soort .. :-) dus ga je gang !

wo, 30/06/2004 - 23:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

Alain,
Nooit beschaamd zijn om wat te vragen. Wij waren ook eens beginneling en in die tijd spraken we nog niet van computer en internet, we moeste zo ons plan trekken.
Ik begon met mijn eerste cactus in, let nu op, in 1958. Jahoor ik ben dus niet meer van de jongste, maar ben nog steeds jong van hart. Indien je graag eens een bezoekje wil brengen aan mijn verzameling ben je steeds welkom. Bij mij staan er vanaf juni tot eind september ongeveer 350 cactussen en vetplanten in de tuin in volle grond. Ik leef gedurende de ! mooie dagen! in een exotische tuin.
Steeds welkom, maar dan wel op afspraak.
Groetjes aan allen,
Albert

p.s. Ga rustig eens kijken op :
https://tinyurl.com/yx8ohckw

ook https://tinyurl.com/y2do552u ook nog
https://tinyurl.com/y3p9356u (site in het frans)

Onderwerp gesloten