Uiteinden aloe vera bruin

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 14/05/2018 - 19:45
Hilberste

Uiteinden aloe vera bruin

De uiteinden van de aloe vera beginnen bruin te worden. Het lijkr alsof dit steeds wat erger word. Te veel water kan het haast niet zijn lijkt me ik laat de grond altijd opdrogen. Verder ziet ie er goed uit, mooi groen en erg stevig.

Wat kan dit zijn en vooral: hoe kan ik dit voorkomen? Heeft dit te maken met teveel/ te weinig water, de zon of iets anders? En zal dit verder doorgaan naar het hele blad? Dan kan ik deze uiteinden er beter afknippen

Bijgevoegd een foto

Alvast bedankt

ma, 14/05/2018 - 20:20
GreenConnection

Lijkt me verbranding door de zon.

ma, 14/05/2018 - 21:54
Hilberste

Ik weet het niet. Het lijkt steeds erger te worden, k zet hem al een poosje niet meer in de zon. Het is ook erg dun. Meerdere bladeren hebben deze bruinige punten. Zou er een andere oorzaak voor kunnen zijn?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag