Hans prins

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 26/07/2006 - 22:46
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hans prins

Wat ik al eerder vertelde heb ik maandag jl. een goed gesprek gehad met Hans Prins degene van de bekende jungle tuin in Steenwijkerwold 'de groene prins' dit is zijn website https://tinyurl.com/y4zp64ox
Ik belde hem op omdat ik wilde weten of hij de yuccainfo-icon aloifolia marginata te koop heeft staan, maar helaas die heeft hij niet.

Maar in het gesprek kwam er een naam naar voren van een voedingsmix(eigenlijk geen voedingsmix) om planten een sneller wortelgestel te laten krijgen als met het normale tempo, mede in mijn geval voor mijn yucca rostrata bare roots is dat erg noodzakelijk, maar ook herhaald Hans toch steeds het begieten van vloeibare mest met een wat hogere mengverhouding op de musa basjoo, anders worden ze niet hoog. Mest in de vorm van koemestkorrels of kunstmestkorrels werkt veel te langzaam voor de musa basjoo, aldus Hans.
Ik weet de naam niet meer uit het hoofd van die groeimix om het wotelgestel te laten ontwikkelen, maar het is wel te koop bij https://tinyurl.com/y3hfe2n7 dat is wat Hans vertelde want het is een directe vriend van hem.

Ook vind je op zijn website die van Hans dus van alles over zaailingen en vorsttolerantie van nieuwe palmsoorten nieuwe ontdekkingen etc...

Waarschijnlijk gaat de benaming van de trachycarpus soorten ook op de schop, waardoor er andere 2e namen ontstaan achter de soortnaam trachycarpus.

wo, 26/07/2006 - 22:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo allemaal
Om het wortelgestel sneller wortels te laten maken gebruik ik SUPER DRIVE for Specimen Plants and Crucial Crops en dit zal Hans Prins wel bedoelen.Groetjes van uit het warme en zonninge zuiden(35 Graden)
Gerrit Graat

wo, 26/07/2006 - 23:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gerrit graat, Waar kan ik het dan kopen 'super drive', ik woon in Almere, dus misschien bij een tuincentrum of even bij een kwekerij langs?

do, 27/07/2006 - 02:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Edwardkarin. Ik heb dit gekocht bij gardenpalms in Heerde ( Gld.)

MVG.GERRIT GRAAT

ma, 14/08/2006 - 23:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

De link hieronder even copiëren en scrollen voor een afbeelding van de fles.

https://tinyurl.com/y6cpp88t

Onderwerp gesloten