Laat je niet gek maken...

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 31/12/2008 - 03:23
edwardkarin

Laat je niet gek maken...

Mensen, op de radio en t.v. hoor je zoveel, probeer alles een beetje te volgen met weeronline.nl en ga naar de expertkaarten, daar kan je veel info over het weer weghalen, maar luister niet naar mensen op de radio en t.v. die een horrorscenario voor de winter hebben, en ook weten te voorspellen dat er -32 aan zit te komen, dat is op de weerkaarten absoluut geen enkele mogelijkheid dat deze temp. waarheid gaan worden hier.

Het wordt wel wat zachter in west-Nederland vanaf morgen 31-12 en dat blijft zo voorlopig door een wat meer noordelijke wind.
Overdag in het noorden en westen van ons land temp. boven het vriespunt, maar in het weekend nemen de sneeuwkansen wat meer toe, waardoor het harder na een sneeuwlaag kan gaan vriezen in de nacht.

Vanaf 10-01 lijkt er een westelijke stroming op gang te gaan komen?

Morgen bieden de kaarten meer duidelijkheid.

gr. Edward

wo, 31/12/2008 - 10:29
marita

Hallo
Hier in het oosten van het land (Almelo) is het nu nog -12!. Koud genoeg!

wo, 31/12/2008 - 13:03
edwardkarin

Hoi Marita, tja ik weet het ook niet, de voorspelling van de temperaturen verschillen per dag, en de weerkaarten ook.
Nu is er wel een strijd begonnen tussen zachte oceaanlucht en de koude Scandilucht, de koude lucht blijft overheersen voorlopig nog een lange tijd, maar de maxima gaan hoger uit komen.
Hier is het nog -6 maar het is nu 12.00u. de temp. zal vandaag snel op moeten gaan lopen zeggen ze op RTL text, merk ik nog niets van.

Beschermen is alles wat je kan doen.

gr. Edward

wo, 31/12/2008 - 16:00
robbie007

Dat is waar Edward,
je kan alleen maar hopen op iets zachtere temperaturen,zonet toch even 1 van de kokers die gevul zijn met stro open gedaan om even te spieken hoe het gesteld is met de Musa Basjoo en tot nu toe ziet het er nog redelijk goed uit,wel als ik de plant vasthield voelde het toch redelijk frisjes aan maar tot nu tot nog geen last van de vrieskoude,hopelijks blijft het zo

groetjes

do, 01/01/2009 - 12:57
edwardkarin

Almere nu exact 0 graden, we gaan eindelijk eens naar hogere temp.

Maar er komen ook weer erg koude dagen aan, het gaat afwisselen, toch lijkt na 10 januari de winter te vertrekken op de weerkaarten.

gr. Edward

Onderwerp gesloten