Marktplaats.nl

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 20/07/2006 - 15:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

Marktplaats.nl

Onder de rubriek tuin en dan weer naar de subrubriek tuinplanten is veel te vinden, veeeeel exoten vaak goedkoper dan bij de gewone tuincentra's o.a. intratuin en tuincentrum overvecht en europatuin zijn erg duur als hun mooie exoten hebben staan, ze zijn er niet direct in gespecialiseerd dus dat maakt het al qua inkoop een groot verschil.
Kijk ook eens op de website van Marc deVrome maar er zijn er veel meer die voor veel minder grotere yuccainfo-icon's verkopen of palmen. Ik heb ooit eens het geluk mogen hebben 3 jaar geleden dat een particulier in Almere zelf notabene een 8-tal trachycarpussen te koop had staan(marktplaats.nl), stonden in zijn tuin en hij wilde er gewoon vanaf, 6 stuks met 1.20m. stam en 2 stuks met 2.30m. stam, en die laatste 2 wilde ik wel kopen, en daarvoor wilde hij 200 euro per stuk voor hebben, dat is een koopje die ik nooit meer zal tegenkomen denk ik, zo zie je maar, overigens waren de overige 6 kleinere ook zo verkocht aan een restaurant houder uit het oosten van het land die kwam per vrachtwagen alles ophalen, zo zie je maar.
Deze palmen sieren al jaren het straatbeeld in mijn voortuin, ze vallen iedereen op, achter heb ik er nog 5 staan, maar die zijn 2 meter stam, en een van 1.50m. stam en 2 van 60cm. stam.

do, 20/07/2006 - 16:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

ik ben het met je eens....
t is leuk zon hobby maar onwijs duur tja en ik heb geen geldboom in de tuin (helaas) dus is het juist leuk als je eens iets goedkoops op de kop kan tikken...kost wel tijd en geduld om iets te zoeken maar is het meestal dubbel en dwars waard.
een enkele keer ga ik over de schreef omdat ik iets echt graag wil hebben maar dan moet ik er ook eerst 5 keer over nadenken en langslopen..haha

vr, 21/07/2006 - 20:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

jah ik ben het er helemaal mee eens want ik had een Licuala grandis van 1 meter voor 12,50

Onderwerp gesloten