phoenix roebelenii krijgt bruine bladeren

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 02/01/2006 - 21:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

phoenix roebelenii krijgt bruine bladeren

hallo,

net voor de zware wintertoestand van vorigen week heb ik mijn plant binnen gezet, vandaag zie ik dat mijn plant bruine toppen krijgt, ik weet niet hoe ik het moet uitleggen maar ik zie dat het bergaf gaat.Kan mij iemand tips geven omtrent het verzorgen en of dat hij al of niet goed staat binnen in mijn woonkamer waar het ongeveer 20-23graden is.0ok heb ik vloerverwarming maar daar staat hij niet rechtstreeks op, staat namelijk op enkele stenen.
vriendelijk groeten kurt

ma, 02/01/2006 - 22:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

Kurtde ,toch droge lucht,en de stenen worden op den duur ook warm door de vloerverwarming. Centrale verwarming en exoten gaan niet samen,of je moet zo,n vochtige omgeving creeren,als in het regenwoud. Maar dat vind je huis niet leuk (laminaat,enz).Koele kamer en wachten op het voorjaar. (dan gaat de cv uit). Elke dag sproeien helpt ook.

zo, 05/02/2006 - 15:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb hetzelfde met mijn roebelenii, droge bladeren in het midden .. help ! Meer water ?

zo, 05/02/2006 - 19:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wat is een koude kamer? Bij mij in de serre is het nu een graad of 14 kan ik daar met goed gevolg wel een palm inzetten die ik in de zomer op het terras zet? En welke raden jullie me dan aan? Ik heb al een kleine roebellinii (stammetje 30 cm)

Gr. MiB

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag