Zonuren tekort, tuin te nat...

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 07/07/2007 - 18:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zonuren tekort, tuin te nat...

Het is te slecht zo, en het wordt geen zomer voorlopig op deze mooiste dagen vandaag en morgen na dan, maar maandag gaan we weer de caroussel in van lage drukgebieden achter elkaar.

Bananen groeien slecht waaien kapot, het is niets zo, ik voel me er niet beter door, niet dat ik depressief ben dat niet, maar voor mijn tuin mag er wel wat meer zonuren bij komen anders is de zomer zo afgelopen ben ik bang, zeker tot 15 juli geen verbetering in zicht.

za, 07/07/2007 - 18:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ja,het is wel jammer,hebben we eindelijk een winter gehad ,waar we de bananen onbeschermd (jij toch ook,Edward ?)door heen hebben gehaald! Krijgen we dit weer ! nieuwe bladeren,storm,alles kapot.Weer nieuwe bladeren ,weer storm,gisteren,weer alles kapot.Ik baal er ook wel van,hoor. Maarja,het is niet anders,gelukkig groeit de basjoo tot ver in September,dus wie weet hoe groot hij nog wordt.

za, 07/07/2007 - 19:56
tropical 6

waar hebben jullie ze staan? die van mij bleven gewoon heel op een enkel scheurtje na (gelukkig)

zo, 08/07/2007 - 19:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

Tropical 6:
Er staat er een onbeschut voor westenwind in de voortuin,en er staat er een achter de schuur redelijk beschut, maar hij groeit boven de schuur uit,dus alles wat boven het dak van de schuur komt waait gelijk kapot (was vrijdag wel af en toe windkracht 7 alhier).

Onderwerp gesloten