Tacca Black Beauty

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 08/11/2008 - 09:14
Yoke

Tacca Black Beauty

Hoi iedereen,

IK ben nieuw hier, dus ik hoop snel wat ingewerkt te zijn. Zelf heb ik niet zo'n groene vingers, maar ik ben wel gek op de aller-speciaalste planten. Mijn familie en vrienden weten al dat ze niet met een gewone ficusinfo-icon moeten afkomen maar met planten die weinig of niemand heeft staan. Natuurlijk ook met mooie bloemen.

Nu heb ik deze zomer een Tacca Black Beauty gekregen, maar vind op het net niets over zijn verzorging. Er zat wel een kaartje bij maar niet erg uitgebreid!

Ik heb één bloem gehad, en af en toe wel eens een poging tot, maar nu hangen mijn bladeren en de knoppen allemaal naar beneden. Ook merk ik schimmels op onderaan de plant.

Is er iemand die de juiste verzorging weet? Iemand die een oplossing heeft?

Dank je wel,
Yoke

Tacca  Black Beauty
za, 08/11/2008 - 10:14
Anoniem (anoniem geplaatst)
vr, 14/11/2008 - 11:36
Yoke

Beste Greenconnection,

Bedankt voor uw reaktie, heb er ondertussen al véél aan gehad, maar ik vind nergens terug wat het betekend dat de bladeren naar beneden hangen en dan nog eigenlijk vrij stevig blijven, dus de plant is niet gewoon verwelkt...
In elk geval, ik kan het maar proberen met hem af en toe te besproeien en hopen dat hij in het voorjaar er weer helemaal staat hé!

Bedankt alvast,
Yoke

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag